Texecom Premier Elite 12-W Draadloze Kit

Nieuw product

Dit alarmsysteem bevat:

 • Premier Elite 12-W Centrale
 • 1 bekabeld Keypad DBA-0173
 • 1 Draadloos magneetcontact GBC-0001
 • 2 Premier Compact PW-W Draadloze PIR GBK-0001 
 • 1 Premier Elite Wifi module
 • Liefst 5 jaar garantie!

Indien gewenst kunnen wij dit systeem voor u installeren. Neem contact met ons op voor een passende offerte!

Download hier de volledige omschrijving in PDF!

Meer details

€ 449.00 incl. BTW

-€ 120.00

€ 569.00 incl. BTW

Meer informatie

Download hier de volledige omschrijving van de Texecom Premier Elite 12-W Kit!

De Premier Elite inbraakpanelen kunnen worden uitgerust met zowel draadloze als bekabelde detectiemiddelen. Dit zijn detectoren welke reageren op beweging in een ruimte, rook detecteren, koolmonoxide meten bij een kachel of geiser, etc. 


Dit alarmsysteem kan tot 8 draadloze componenten en 4 bekabeld (heeft u er meer nodig, kies dan voor de Elite 24-W). De bediening van het systeem kan op verschillende manieren plaatsvinden, via een pincode, een handzender of zelfs met uw smartphone (via ip, dus geen kosten van een sim kaart)! Bij een melding van één van de detectoren, wordt de vooraf bepaalde alarmeringswijze gestart. Deze kan bestaan uit een optische/akoestische alarmgever in de woning, een melding naar uw Apple of Android smartphone of naar een gespecialiseerde meldkamer. Ook kunt u gebruik maken van digitale camera’s, ter controle en verificatie van alarmmeldingen. De beelden van totaal vier camera’s kunt u via de APP op uw smartphone bekijken! Inhoud kit:
1 x Premier Elite 12-W centrale met back up accu
1 x Premier Bedraad Iconic LCD Codebedienpaneel
1 x Premier Elite Com IP kiezer (LAN)
2 x Premier Compact PW-W  Beweginssensor
1 x Premier Elite Impaq Contact-W Magneetcontact

Unieke eigenschappen:

 • IP doormelding  
 • Push notificatie naar Smartphone (dus geen telefoon abonnement  nodig)
 • Uitgebreide range van componenten 
 • Bediening via keyfob, keypad, tag of APP 
 • Ondersteuning Hikvision IP-camera’s 
 • Modulaire opbouw
 • 5 jaar garantie!
 • Grade 2 gekeurd

Draadloze techniek
Binnen het Premier Elite draadloze platform wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Ricochet® technologie. Dit is een intelligente 2-weg draadloze techniek, waarbij alle detectoren en het paneel een actieve rol spelen in de communi catie. Iedere detector is een signaalversterker, waardoor op een betrouwbare wijze grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Het bereik en veiligheidsniveau is hierdoor groter dan ten opzichte van alternatieve fabricaten. Dankzij de 2-weg communicatie wordt tevens het energieverbruik gereduceerd en is de batterij levensduur van de detectoren groter. 

‘Cloud’ ondersteuning / APP’s
Alarmmeldingen ontvangt u via de App op uw smartphone, ook wanneer u de App zelf heeft afgesloten, dit wordt pushtechnology genoemd. U mist hierdoor geen essentiële informatie en kunt snel reageren op gebeurtenissen! De communicatie vindt plaats via uw internet verbinding. Voor de Premier Elite zijn 2 eindgebruiker-App’s beschikbaar. 

Financiën
Het Premier Elite concept biedt een buitengewone prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij slimme technieken en goed doordachte opbouw levert zowel de apparatuur als de installatie een belangrijke bijdrage aan een zeer interessant prijsniveau. 

De texecom onderscheidt zich van andere systemen doordat het een losse centrale heeft met een apart LCD bediendeel. Op deze manier kan de centrale in de meterkast nabij de binnenkomende telefoonlijn worden geplaatst, wat de kans op sabotage verkleint. 

De verschillende apart te schakelen zones maken het Texecom alarmsysteem geschikt om het alarm voor een gedeelte van een huis of bedrijf onder detectie te zetten.  Bijvoorbeeld een garage of kantoorgedeelte, of 's nachts alleen de alarmering op de benedenverdieping.

Wie is Texecom?
Texecom is reeds jaren één van de meest vooraanstaande Europese fabrikanten van geavanceerde professionele beveiligingsapparatuur. Alle apparatuur wordt ontwikkeld en gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en conform Europese regelgeving. De Premier Elite maakt deel uit van een grotere serie alarminstallaties, welke uiteindelijk doorloopt tot installaties met ruim 600 detectiepunten voor de meest uitgebreide beveiligingsprojecten