Bij Star Computers kunt u op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt de betaling verwerkt door Mollie, specialist in online betaaloplossingen.

 

iDeal

Met iDeal kunt u uw bestelling direct afrekenen. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. Betalen met iDEAL is GRATIS!

 

PayPal / Creditcard

We bieden de mogelijkheid aan om te betalen met Visa, Maestro en Mastercard. De voordelen van deze betaalmethode voor u als klant zijn bekend.  Via onze webshop kunt u uw Creditcard betaling direct doen doormiddel van PayPal.

In tegenstelling tot de meeste webshops, rekenen wij GEEN kosten voor betalingen met een Creditcard.

Kopen op rekening

Zakelijke klanten kunnen kopen op rekening. Om hiervan gebruik te mogen maken moet u minimaal 3 bestellingen op vooruitbetaling bij ons hebben gedaan.

 

Pinnen

Als u uw producten ophaalt bij de afhaalbalie kunt u betalen met uw pinpas.

 

Rembours

Indien u kiest voor de betaalmethode rembours dan dient u het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van uw bestelling.
Houdt u er rekening mee dat de PostNL op zaterdagen geen rembourspakketten bezorgt. 
Let op, alleen klanten met een Nederlands afleveradres kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.
De kosten voor betalen onder rembours zijn €24,95. Dit zijn de nodige kosten die wij maken om een rembourszending mogelijk te maken.

 

Bankoverschrijving

Als u voor de optie bankoverschrijving kiest krijgt u in de bevestigingsmail van uw bestelling instructies voor de betaling.
Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling verder in behandeling.

Onze bankgegevens kunt hier vinden.

 

Betalen vanuit België

Vanuit Belgie kunt u uw bestelling direct betalen met MrCash of Direct EBanking. Voordeel hiervan is dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen. Kosten hiervoor bedragen 1,5% van het totale orderbedrag.

U kunt ook betalen per overschrijving. Bij deze betaalmethode duurt het tot 3 werkdagen voordat wij uw betaling ontvangen en uw bestelling in behandeling kunnen nemen.